Vezse Vivien klinikai szakpszichológus

Kapcsolat

Vezse Vivien

Klinikai szakpszichológus

Vezse Vivien vagyok, klinikai szakpszichológus. Egészségpszichológus diplomámat, majd a klinikai szakpszichológus végzettségemet a Debreceni Egyetem Magatartástudományi Intézetében szereztem.

Az egyetem elvégzése után idősek és pszichiátriai betegek otthonában, majd évekig a ceglédi Toldy Ferenc Kórház akut pszichiátriai osztályán dolgoztam, így nap, mint nap alkalmam nyílt számos különféle problémával rendelkező és mentális zavarban szenvedő pácienssel találkozni és dolgozni. Ezt követően magánrendelőben folytattam tevékenységemet.

A munkámat főként pszichodinamikus szemléletben végzem. Azt vallom, hogy a jelenlegi problémák akkor érthetők meg és dolgozhatók fel mélyebben, ha a gyökereihez visszatérünk. Fontos számomra, hogy a páciens személyiségéhez és tempójához igazodjam. Gyakran nehéz és fájdalmas a múltunkkal, valamint a jelen nehézségeivel való szembenézés, így fontosnak tartom, hogy ez egy jó terápiás kapcsolatban, biztonságos térben történjen meg, ahol a jó és rossz érzések is megélhetők.

A terápiás munkát a páciensekkel közösen végzett munkának tartom, s legjobb tudásommal igyekszem segíteni őket a közösen kitűzött célok elérésében.

Munkámat folyamatos szupervízió mellett végzem.