Kapcsolat

Kiss Anna

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Kiss Anna klinikai szakpszichológus, relaxációs és szimbólumterapeuta vagyok. Diplomámat az ELTE PPK klinikai és egészségpszichológiai szakán szereztem, majd klinikai szakpszichológusként vizsgáztam a Pécsi Tudományegyetem képzését követően. 2023-ban pedig pszichoterapeuta szakvizsgát szereztem a Semmelweis Egyetemen. 

2016 és 2023 között a Nyírő Gyula Kórház Drogambulanciáján dolgoztam pszichológusként, ezzel párhuzamosan indítottam el magánrendelésemet, melyet 2021 őszétől az „Evezőben” folytatok. 

Munkám során fontosnak tartom, hogy klienseim egy biztonságos és megtartó környezetbe kerüljenek, mely során problémáik, aggályaik, félelmeik megoszthatóakká válnak. Törekszem arra, hogy a problémák gyökerének feltárása, megértése és a veszteségek feldolgozása lehetővé váljon az ülések során, ezáltal a hozzám fordulók önismerete és önmegértése növekedjen. 

Kiemelten fontosnak tartom, hogy ismereteimet, tudásomat folyamatosan bővítsem. 

Úgy vélem, hogy a mentális egészség kialakítása és fenntartása – akárcsak a testi egészség esetében – folyamatos odafigyelést igényel, erre önismereti munkám során igyekszem minél nagyobb hangsúlyt fektetni.

Működési engedély: BP-02/NEO/34883-9/2021