Kapcsolat

Kiss Anna

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta-jelölt

Kiss Anna klinikai szakpszichológus, relaxációs és szimbólumterapeuta vagyok. Diplomámat az ELTE PPK klinikai és egészségpszichológiai szakán szereztem, majd klinikai szakpszichológusként vizsgáztam a Pécsi Tudományegyetem képzését követően. 

2016 óta a Nyírő Gyula Kórház Drogambulanciáján dolgozom pszichológusként, ezzel párhuzamosan indítottam el magánrendelésemet, melyet 2021 őszétől az „Evezőben” folytatok. 

Munkám során fontosnak tartom, hogy klienseim egy biztonságos és megtartó környezetbe kerüljenek, mely során problémáik, aggályaik, félelmeik megoszthatóakká válnak. Törekszem arra, hogy a problémák gyökerének feltárása, megértése és a veszteségek feldolgozása lehetővé váljon az ülések során, ezáltal a hozzám fordulók önismerete és önmegértése növekedjen. 

Munkámat folyamatos szupervízió mellett végzem, emellett kiemelten fontosnak tartom, hogy ismereteimet, tudásomat folyamatosan bővítsem. 

Úgy vélem, hogy a mentális egészség kialakítása és fenntartása – akárcsak a testi egészség esetében – folyamatos odafigyelést igényel, erre önismereti munkám során igyekszem minél nagyobb hangsúlyt fektetni.

Működési engedély: BP-02/NEO/34883-9/2021