Általános tudnivalók

Bejelentkezés

A bejelentkezés kollégáink saját telefonján vagy e-mail címén keresztül lehetséges. A telefonos kapcsolatfelvételre hétköznapokon, munkaidőben van lehetőség. A személyes találkozásra csak előre rögzített, pszichológus kollégánkkal egyeztetett időpontban van lehetőség. 

Árak

A kezelés ára a kezelés gyakoriságától és a kezelés várható hosszától függ. Rendelőnkben minden pszichológus kollégánk önállóan végzi a tevékenységét, így az óradíjról a választott szakembernél tud érdeklődni. 

Egyes pszichológus kollégáink esetében az egészségpénztári tagság felhasználható. Erről kérjük érdeklődjön a választott szakembernél. 

Az előre egyeztetett időpont lemondása, amennyiben az időpontot megelőző 1 héten belül történik, az óradíj megtérítésének kötelezettségével jár. A fizetési kötelezettség váratlan esemény (pl.: betegség) esetén is fennáll. Az időpont lemondása történhet e-mailben, sms-ben vagy telefonon. 

A rendelő általános házirendje

A rendelőbe való megérkezés az előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérjük, hogy vegye figyelembe az érkezés időzítését illetően, hogy korábban nem tudjuk beengedni a rendelőbe az éppen folyamatban zajló terápiás ülések zavartalansága érdekében. 

Rendelőnkben hozzátartozók számára nem tudunk várakozási lehetőséget biztosítani, így kérjük, hogy egyedül érkezzenek. 

Az ellátás kereteiről (ülésgyakoriság, ár, stb.) az első ülések végén szóban szerződünk klienseinkkel. Fenntartjuk a jogot, hogy a hozzánk érkezőket továbbirányítsuk, ha a probléma szakmai kompetenciánkat meghaladja, vagy orvosi ellátást igényel.  

Az ülések átlagos időtartama 45-50 perc. 

Pácienseink adatai és az ülésen elhangzottak az orvosi titoktartás hatálya alá esnek, az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatóval kapcsolatban a választott szakembernél tud érdeklődni. 

Kiemelten figyelünk arra, hogy a Pszichológusok Etikai Kódexének megfelelően módon végezzük munkánkat. 

COVID-19-es járvánnyal kapcsolatos intézkedések

A hatóságok által kiadott aktuális eljárásrendnek megfelelően – a koronavírus okozta megbetegedésre (COVID-19) való tekintettel – kérjük, hogy a felmérő beszélgetés/terápiás ülés előtt és alatt a leírásban szereplő pontokban működjön együtt munkatársainkkal.

Kérjük, hogy minden esetben figyelje a hatályos szabályozást!

Az Evező Pszichoterápiás Magánrendelőbe érkezéskor, kérjük mosson kezet a kijelölt mosdóhelyiségben, és utána fertőtlenítse kezét a kihelyezett kézfertőtlenítővel.
Kérjük, ne fogjon kezet munkatársainkkal és kerülje az egyéb, nem feltétlenül szükséges fizikai kontaktust!
Kérjük, hogy a rendelő területén viseljen maszkot!
Kérjük, egyedül érkezzen, ha szüksége van kísérőre, akkor a kísérő a gépkocsiban vagy az utcán várakozzon!
Kérjük, hogy csak abban az esetben jelenjen meg a megbeszélt időpontján, amennyiben tünetmentes. 

A későbbiek során, kérjük ha az egészségi állapotában bármilyen COVID fertőzésre utaló változás áll be, vagy felmerül a COVID fertőzöttség gyanúja, arról maradéktalanul értesítse a terapeutáját, és maradjon otthonában.

Pszichiáter konzulens

dr. Török Zsuzsa